Verhuur

Naast de kerkelijke aangelegenheden kunnen de verschillende ruimtes in de Opstandingskerk ook  worden gebruikt voor concerten, optredens, vergaderingen, cursussen en velerlei andere bijeenkomsten.  Hieronder vind u een overzicht van alle beschikbare ruimtes. De Opstandingskerk is goed te bereiken met openbaar vervoer en met de auto. Er is ruime parkeergelegenheid en het gebouw is rolstoelvriendelijk. Er is wifi beschikbaar en ook het gebruik van een beamer of flipover behoort tot de mogelijkheden. Bovendien kunnen wij de catering voor uw bijeenkomst of vergadering verzorgen, met koffie en thee, of bijvoorbeeld een lunch. Informeer naar de mogelijkheden bij de koster.

De ruimtes kunnen per dagdeel gehuurd worden. U kunt verhuur bespreken per seizoen, voor een deel van het seizoen of op eenmalige basis.

“Bij gebruik van de kerkgebouwen van de Protestantse Gemeente Monnickendam door derden zullen de oorspronkelijke bestemming en waardigheid van de gebouwen strikt in acht worden genomen”

Kerkzaal

De kerkzaal is een ruim opgezette zaal met een groot podium en banken die zitplaatsen bieden aan ongeveer 250 mensen. Er is een piano, een geluidsinstallatie en een beamer. De ruimte wordt regelmatig gebruikt voor kerkdiensten, rouw- en trouwdiensten. De ruimte is zeer geschikt voor concerten, voorstellingen en bijeenkomsten.

 

Hal

De hal van de kerk is een mooie open ruimte en biedt ruimte aan ongeveer 60 mensen. De ruimte wordt regelmatig gebruikt voor onder andere het koffie drinken na afloop van de kerkdienst. De ruimte is geschikt voor recepties en condoleances, eventueel in combinatie met de kerkzaal. 

 

 

Zaal 1

Zaal 1 wordt voornamelijk gebruikt als een vergaderzaal en is geschikt voor maximaal 25 personen. Er is een beamer aanwezig.

 

 

Zaal 2

Zaal 2 is te gebruiken als vergaderzaal of cursusruimte voor kleinere groepen tot 10 personen. De ruimte beschikt over een whiteboard en tv-scherm die u kunt aansluiten op een laptop.

  

Zaal 3

Zaal 3 is de jeugdruimte van de kerk, met een aparte ingang en toiletgroep. Het is een grote ruimte waar maximaal 50 personen in kunnen. De ruimte beschikt over een eigen keuken die indien gewenst ook voor verhuur wordt aangeboden. Deze ruimte beschikt eveneens over een tv scherm die u kunt aansluiten op een laptop. De ruimte is geschikt voor diverse gelegenheden. 

 

 

Zaal 4

Zaal 4 is een vrij grote ruimte, geschikt voor maximaal 30 personen. De ruimte is geschikt voor onder andere het houden van vergaderingen en cursussen.

 

 

Zaal 5

Zaal 5 is een kleine zaal, die ruimte biedt aan maximaal 5 personen.

 

 

Zaal 6

Zaal 6 is eveneens een kleine zaal, die ruimte biedt aan maximaal 6 personen.                                Op dit moment is zaal 6 niet beschikbaar voor verhuur.